Η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης σε μια υπόθεση αστικής διαφοράς, έφερε στα όριά του έναν κάτοικο της Ανδρίτσαινας. Στη διαμάχη του πρώην δήμου Ανδρίτσαινας με επιχειρηματία της περιοχής, ο εν λόγω πολίτης έχει έννομο συμφέρον από την απόφαση του δικαστηρίου, που όμως δεν έχει εκδοθεί σχεδόν 14 μήνες μετά την εκδίκαση.
Ο Γιώργος Χρονόπουλος όπως μας ανέφερε, στις 17 Ιανουαρίου 2013, εκδικάστηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου μια υπόθεση που αφορά προσφυγή επιχειρηματία της Ανδρίτσαινας κατά απόφασης του δήμου Ανδρίτσαινας που αφορά σε πολεοδομικές παραβάσεις και ο δήμος έχει ανακαλέσει την άδειά του. «Εγώ κάνω παρέμβαση υπέρ του δήμου, καθώς έχω έννομο συμφέρον. Η δικαστής περιμέναμε να εκδώσει απόφαση μέσα σε έξι μήνες, δεν έχει κάνει κάτι. Έχω διαμαρτυρηθεί επανειλημμένως, χωρίς αποτέλεσμα. Ή πρόκειται για κάτι σκόπιμο, αφού το κατάστημα συνεχίζει να δουλεύει, ή η λειτουργός δεν είναι σε θέση να καλύψει τον όγκο δουλειάς που την έχουν αναθέσει. Είμαι διατεθειμένος να πάω και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όχι μόνο με πικετοφορία, αλλά και φωνάζοντας για το θέμα αυτό» είπε ο κ. Χρονόπουλος.
Χθες ήταν η πρώτη ημέρα διαμαρτυρίας του και όπως είπε θα το επαναλάβει και τις επόμενες Παρασκευές. Θα κάθεται κάθε φορά τουλάχιστον μία ώρα να στέλνει το μήνυμά του. Με το πλακάτ του να αναγράφει ευδιάκριτα όλη την ιστορία του εν είδει διαμαρτυρίας – καταγγελίας.



















