Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Ζάκυνθος: Νεκρός 48χρονος από επίθεση μελισσών

Ζάκυνθος: Νεκρός 48χρονος από επίθεση μελισσών
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο

Τραγικό τέλος είχε ένας νέος άνθρωπος σε περιοχή της Ζακύνθου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ένα σμήνος μελισσών και τα δεκάδες τσιμπήματα του προκάλεσαν αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει πριν φτάσει στο νοσοκομείο!

Θύμα του τραγικού συμβάντος ήταν ένας 48χρονος κάτοικος της κοινότητας Ρομιρίου, τον οποίο τα συγγενικά του πρόσωπα έβαλαν αμέσως σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου. Μάλιστα, ένα περιπολικό προηγήθηκε ανοίγοντας δρόμο για να φτάσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα.

Μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο, ο 48χρονος εισήχθη αμέσως στα Επείγοντα, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς ότι είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους συγγενείς του να βυθίζονται στο πένθος από τον ξαφνικό χαμό του.

Πηγή: Protothema.gr - Photo by Damien TUPINIER on Unsplash

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος