Μιλώντας στο IONION FM, ανέφερε ότι παραπλανήθηκε η δικαιοσύνη, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι έστειλε εξώδικο στην Ζ Εφορεία Αρχαιοτήτων, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «φάσκει και αντιφάσκει» στα έγγραφα που στέλνει προς τις διάφορες υπηρεσίες για την περιοχή Λίμνες.
Ο κ. Δωροβίνης δήλωσε έκπληκτος και για τον τρόπο παρουσίασης της έκθεσης του επιθεωρητή περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ Παναγιώτη Μέρκου στον τοπικό τύπο. Η οποία εμφανίστηκε κουτσουρεμένη. Σημείωσε ακόμα ότι αν ο δήμος Πύργου τολμήσει παραβλέποντας την έκθεση – καταπέλτη από το ΥΠΕΚΑ να μεταφέρει σκουπίδια στις Λίμνες, θα καταλογιστούν ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες στους υπαίτιους, καθώς το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.
Τέλος κατήγγειλε ότι ο κ. Μέρκος έστειλε στον αρμόδιο εισαγγελέα της Πάτρας μια ανάλογη υπόθεση για έγκριση περιβαλλοντικών όρων, σε θέμα απορριμμάτων στο Αίγιο, από τις υπηρεσίες της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας. Παρέπεμψε στις 2 Απριλίου στο ΣτΕ για την τελική απόφαση στο θέμα των Λιμνών, όπου θα έχουν μεταβιβαστεί όλα τα έγγραφα.



















