Όπως τόνισε ο κ. Βρυώνης ο φάκελος παραδόθηκε στο νέο δήμο Πηνειού και δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Ο ίδιος δήλωσε προβληματισμένος από την παραχώρηση της έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να προβληματιστούν αναλόγως.
Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο Αρκούδι και την παραχώρηση της παραλίας φιλέτου σε ιδιωτικά συμφέροντα εξέφρασε στο IONION FM και ο Γιώργος Μπακογιάννης, κάτοικος της περιοχής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μαρινοπούλου. Όπως ανέφερε ο δήμος Πηνειού, όφειλε να έχει προλάβει τις εξελίξεις και να έχει έτοιμη μελέτη για την αξιοποίηση της περιοχής, χωρίς να αφήνει ελεύθερο το πεδίο σε ξένα συμφέροντα.
«Είναι αδιανόητο να ακούω από τα χείλη του δημάρχου ότι δεν ξέρει που βρίσκονται 260 ακόμα στρέμματα του δήμου έτοιμα προς εκποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης. Παράλληλα κατήγγειλε ότι πίσω από την παραχώρηση της παραλίας Αρκουδίου, πιθανότατα κρύβονται μεσιτικά και πολιτικά συμφέροντα της περιοχής που κερδίζουν από την διαδικασία εκποίησης.
Στην εκπομπή παρενέβη και ο Δημήτρης Κολόκας που τόνισε ότι οι κάτοικοι του πρώην δήμου Βαρθολομιού πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην δείξουν εμπιστοσύνη σε κανένα πολιτικό εκπρόσωπο τους.



















