Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Ηλεία: Αυτοί "ρήμαξαν" Πύργο - Καλαμάτα και Κυπαρισσία - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Γεωργιανών

Ηλεία: Αυτοί "ρήμαξαν" Πύργο - Καλαμάτα και Κυπαρισσία - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Γεωργιανών
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών μελών της εγκληματικής οργάνωσης (υπηκόων Γεωργίας), που συνελήφθησαν την 21-3-2014, στον Πύργο και την Κυπαρισσία, καθώς και τα στοιχεία ενός ακόμα συνεργού τους που αναζητείται.
Υπενθυμίζεται ότι, οι τέσσερις δράστες είχαν διαπράξει εξήντα πέντε (65) διαρρήξεις – κλοπές σε οικίες στον Πύργο, την Καλαμάτα και την Κυπαρίσσια, ενώ το περιουσιακό όφελος που είχαν αποκομίσει από την παράνομη δράση τους ξεπερνά τις 200.000 ευρώ (Σχετικό το από 22-3-2014 Δελτίο Τύπου μας).

Πρόκειται για τους :

• BUTSKHRIKIDZE (επ) GIORGI (ον) του Igori και της Peti, γεννηθείς στις 11/7/1990 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής

• USHVERIDZE (επ) OTARIKO (ον) του OTARI και της GUGULA, γεννηθείς στις 8/6/1975 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής

• BOSIKASHVILI (επ) GIORGI (ον) του PAATA και της CISANA, γεννηθείς στις 27/9/1990 στη Γεωργία, κάτοικος Καλαμάτας Μεσσηνίας

• KOKHUDZE (επ) MIRZA (ον) του VALORIA και της CISANA αγνώστων λοιπών στοιχείων (αναζητείται).

Σε βάρος των τεσσάρων Γεωργιανών και αγνώστου αριθμού συνεργών τους, τα στοιχεία των όποιων δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα σύμφωνα με την κατηγορία που τους αποδίδεται, τουλάχιστον από το μήνα Μάιο του έτους 2013 συγκρότησαν δομημένη εγκληματική οργάνωση και εντάχθηκαν σε αυτή με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, προκειμένου στη συνέχεια να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24