Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Πάτρα: Συνεχίζεται αύριο Μ. Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεσης των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας

Πάτρα: Συνεχίζεται αύριο Μ. Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεσης των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Αύριο Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί, αναμένεται να συνεχιστεί, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πάτρας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των πυρκαγιών της Ηλείας του 2007. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά πέντε άτομα και η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Κατά την πρώτη ημέρα, η κατάθεση που συγκλόνισε περισσότερο τόσο τους δικαστές όσο και το ακροατήριο ήταν αυτή της αδελφής του νεαρού δασοπυροσβέστη Ιωάννη Δρακόπουλου, 29 ετών, ο οποίος και είχε χάσει τη ζωή του στις φλόγες της Αρτέμιδας.

«Με κάλεσε στις 3:00 το μεσημέρι από το κινητό του και ούρλιαζε, λέγοντάς μου «καίγομαι». Από το βάθος άκουγα και τα ουρλιαχτά των συναδέλφων του που και αυτοί καίγονταν ζωντανοί. Στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Έντρομη έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τον διοικητή της Πυροσβεστικής Κρεστένων. Κανείς δεν τους είχε αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα…», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Δρακοπούλου.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24