Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Στο Πειθαρχικό όσοι καθηγητές δεν πάνε αύριο στα σχολεία

Στο Πειθαρχικό όσοι καθηγητές δεν πάνε αύριο στα σχολεία
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Σε πειθαρχικό έλεγχο θα υποβληθούν όσοι καθηγητές επιλέξουν να απουσιάσουν αδικαιολόγητα από τα μαθήματα της αναπλήρωσης των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις, που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες. Αυτό διευκρίνισε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, μιλώντας στο Star.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κεδίκογλου επισήμανε ότι εξεδόθη ένα προεδρικό διάταγμα, το Νοέμβριο, που λέει ότι, όσες ημέρες καταλήψεων γίνουν, αυτές θα αναπληρώνονται από τις διακοπές του Πάσχα και, αν χρειαστεί, στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Όπως τόνισε ο κ. Κεδίκογλου όσοι δεν υπακούσουν στις ρητές εντολές τότε θα διωχθούν πειθαρχικά.

Την ίδια ώρα, η ΟΛΜΕ απαντά με τρίωρες στάσεις εργασίας στις 23, 24 και 25 Απριλίου, στην αναπλήρωση των χαμένων ωρών διδασκαλίας.

Σχολιάζοντας την στάση της ΟΛΜΕ ο κ.Κεδίκογλου έστρεψε τα βέλη του στον πρόεδρο της, Θέμη Κοτσιφάκη. «Ποια η αξιοπιστία της ΟΛΜΕ; Ο κ. Κοτσιφάκης με δικαιώνει ουσιαστικά, όταν την επαναστατική γυμναστική στην αρχή της χρονιάς με τις καταλήψεις, την εξαργυρώνει και είναι αυτή τη στιγμή υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24