Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Πύργος: Έκλεψαν φορτηγό εταιρίας μεταφοράς σκουπιδιών έξω από ξενοδοχείο

Πύργος: Έκλεψαν φορτηγό εταιρίας μεταφοράς σκουπιδιών έξω από ξενοδοχείο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Μέρες τώρα σταθμεύει στο ίδιο σημείο σε κεντρικό δρόμο του Πύργου, έξω από ξενοδοχείο. Και μοιάζει απίστευτο το γεγονός πως κάποιοι κατάφεραν να το κλέψουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο λόγος για ένα φορτηγό από εκείνα που ο ιδιοκτήτης τους χρησιμοποιεί για την μεταφορά των σκουπιδιών, έργο που έχει αναλάβει για λογαριασμό του δήμου Πύργου.
Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Πέμπτης. Οι άγνωστοι δράστες μέσα στο σκοτάδι κατάφεραν να πάρουν το φορτηγό και ο τρόπος που το πέτυχαν αυτό παραμένει άγνωστος. Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, το πρωί της επόμενης ημέρας, κατέβηκε από το ξενοδοχείο να πάρει το φορτηγό για να πάει στη δουλειά του και δεν μπορούσε να πιστέψει πως αυτό δε βρισκόταν εκεί.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και αναζητά ένα λευκό φορτηγό μάρκας Mercedes μοντέλο 3538, με κάδο για τα σκουπίδια. Εκτιμάται πως πρόκειται για επαγγελματίες του είδους που γνώριζαν πολύ καλά πως εύκολα και γρήγορα θα «εξαφανίσουν» ένα τόσο μεγάλο όχημα

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24