Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στο πλευρό του Ομίλου Πολιτεία στις εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια

Το αρχηγείο της ΕΛΑΣ στο πλευρό του Ομίλου Πολιτεία στις εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Το Σάββατο 7 Ιουνίου η βράβευση των μαθητών που ζωγράφησαν με θέμα την οδική ασφάλεια

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, ολοκληρώνονται, για εφέτος, οι εκδηλώσεις που Ομίλου «Πολιτεία Ήλιδας- Ολυμπία» για την οδική ασφάλεια.
Στο ισόγειο του Δημοτικού Μεγάρου του Πύργου, από τις 18.00 και μετά, θα εκτίθενται τα έργα που οι μικροί μαθητές φιλοτέχνησαν με θέμα την οδική ασφάλεια. Τα καλύτερα εξ αυτών θα βραβευθούν με ποδήλατα, με κράνη για ποδήλατα, και πολλά αναμνηστικά. Επίσης θα διανεμηθεί στους μικρούς μαθητές το βιβλίο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας»
Τα παιδιά θα ενημερωθούν από εξειδικευμένους αξιωματικούς της Τροχαίας για το πώς μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο, και θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση Καραγκιόζη από τον κ. Χρ. Πλέσσα «Ο Καραγκιόζης και ο κ. ΚΟΚ» και το βίντεο «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας».
Στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει στις 20.00 στον δεύτερο όροφο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, και την οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι γονείς των μαθητών και όσοι άλλοι το επιθυμούν, θα μιλήσει ο Διευθυντής της Τροχαίας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ κ. Γιώργος Ελευθεράκης.
Εφέτος τις εκδηλώσεις του Ομίλου «Πολιτεία» για την οδική ασφάλεια παρακολούθησαν συνολικά 2.697 μαθητές, όλων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Πύργου συμπεριλαμβανομένων και του Δημοτικού και νηπιαγωγείου Βαρβάσαινας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας (και συγκεκριμένα με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Ευγενία Ηλιοπούλου), με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας (μέσω των τμημάτων της τροχαίας) και την Ομοσπονδία Παραγωγικών Τάξεων Νομού Ηλείας.
Τα έργα των μικρών μαθητών που θα εκτεθούν στο Λάτσειο έχουν θέμα: «Το ποδήλατο, η μηχανή, το αυτοκίνητο και ο δρόμος». Από τους μαθητές ζητήθηκε να αφήσουν τη φαντασία τους και να εκφράσουν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις εντυπώσεις τους τόσο από τις εκδηλώσεις που παρακολούθησαν, όσο και από την καθημερινή τους ζωή. «Επιδιώκουμε μέσα από τα μάτια των παιδιών, μέσα από τις ζωγραφιές και τις κατασκευές τους, να διαπιστώσουμε πώς αντιλαμβάνονται την οδική ασφάλεια», τόνισε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, η οποία τόνισε ότι η παρουσία των γονιών στην εκδήλωση θα αποτελέσει μια επιβράβευση της δημιουργικότητάς τους και της προσπάθειας που κάνουν να κατανοήσουν πώς και με ποιο τρόπο θα κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο.
Οι μικροί μαθητές που βραβεύθηκαν με ποδήλατα είναι:
Γιώργος Αθανασόπουλος (από το 1ο Νηπιαγωγείο Πύργου) και
Ερμιόνη Χριστοπούλου (από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου)
Οι μικροί μαθητές που βραβεύθηκαν με κράνη για ποδήλατα είναι οι εξής:
1ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Ορέστης και Βασίλης
3ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Κωνσταντίνα Δ., Δημήτρης Ηλιόπουλος, Παναγιώτα
7ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Βασίλης Ντεβενέζος, Βαγγέλης Θωμολάρης, Φίλιππος Κουφός, Κωνσταντίνος Παπαγιάννης
9ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Δημήτρης, Αγγελική, Γλυκερία
10ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Κωνσταντίνα Κωστοπούλου, Γεωργία Ανδρικοπούλου
13ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Μαρίλια Μαντά και Μαρινίκη
14ο Νηπιαγωγείο Πύργου: Πέτρος Αλτάνης και Αφροδίτη
1ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Βασίλης Βασιλάκης, Άννα Παπαγεωργίου, Ραφαηλία Στεφανίδη, Βασιλική Στεφανίδη, Σταύρος Στεφανίδης, Μαρίλια Αργυρίου, Δήμητρα Βασιλοπούλου, Σοφία Λαμπροπούλου, Έφη Μπαλαδήμα.
2ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Αναστασία Γεράνιου, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Δήμητρα Βασιλοπούλου, Άγγελος Γιαννακόπουλος, Λεντιόν Μουζάκι, Άγγελος Κουράνης, Κωστής Κριθαράς, Ξένια Βασιλοπούλου, Αναστάσιος Δρακόπουλος, Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος, Ντένις Κιόσι, Λαβντίε Σίται, Βασιλική Κοτέφα.
4ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Σωτήρης Κούτρας, Άντα (Δ1), Αποστόλης Καραντώνης, Καλλιρόη Αστερή, Γιώργος Αποστολόπουλος, Στεφανία Παπαδιαμαντοπούλου.
5ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Γαλανοπούλου Θεοδώρα, Γιάννης Γεωργακόπουλος, Θωμαϊς Νικολακοπούλου, Ευανθία Ξένου, Νάνσυ Αθανασοπούλου, Νάσια Φιντριλή, Μαρία Τρίμμη, Εύα Πλέσσα (Διονυσία), Θεόδωρος Κλουκίνας, Άρια Καλογεροπούλου, Αγάπη Κασαμπά, Τόνια Τασσοπούλου.
10ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Νίκος Διονυσακόπουλος, Νίκος Γαλανόπουλος, Εμμανουέλα Γεωρία Σοφού, Θοδωρής Κορδάτος, Τσώνη Ελένη, Ανδρέας Αποστολόπουλος, Θεοδώρα Μπούρη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αγγελική Δαφνερού, Μαργέτα Βλαχαντώνη
11ο Δημ. Σχολ. Πύργου: Αθανασία Σταμοπούλου, Λάζαρος Καραχάλιος, Νίκος Σταμόπουλος, Σταυρούλα Κοντοβουνήσιου, Αντρέας (Δ΄), Ζέζας Χρήστος, Κωνσταντίνα Μαντά, Κωνσταντίνος Τσαρούχας
Δημ. Σχολείο Βαρβάσαινας: Μαρίνα Μπαρμπούτη, Γιάννης Ψυχομάνης, Χρυσούλα Αγγελοπούλου, Γιάννης Κολλητήρης, Δημήτρης Καράμπελας, Μαγδαληνή Μαρία Τζίμη, Διονυσία Χριστακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρουστάλης, Βερόνικα Χαρά Σπηλιοπούλου, Παναγιώτα Δρεμπελα, Τάκης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24