Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Με επιτυχία η 3η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία από τον "Επτάλοφο"

Με επιτυχία η 3η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία από τον "Επτάλοφο"
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Στο μονοπάτι των Θαλασσοκρινών με Πανσέληνο

Την 3η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία με Πανσέληνο στο Μονοπάτι των θαλασσοκρινών (Κυλλήνη, Κάστρο, Λουτρά Κυλλήνης, Αρκούδι) πραγματοποίησε ο Φυσιολατρικός Οικολογικός Σύλλογος «Επτάλοφος» σε συνεργασία με τους Δήμους Ανδραβίδας Κυλλήνης και Πηνειού, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Π.Ε. Ηλείας, την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. και το Ινστιτούτο Ολυμπισμού «TERRA OLYMPIA». Αρχηγός της πεζοπορίας ήταν ο αρχαιολόγος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Η πανέμορφη διαδρομή, με τις πολλές εναλλαγές (βότσαλα, βράχια, αμμουδιά, δάσος και στο μεγαλύτερο μέρος του θαλασσόκρινα, που ευωδιάζουν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο), ενθουσίασε τους πάνω από 150 πεζοπόρους, όλων των ηλικιών, από την Ηλεία, την Αθήνα, την Πάτρα και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της διοργάνωσης οφείλεται στις προσφορές και χορηγίες επιχειρήσεων της Ηλείας, τις οποίες οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά και συγκεκριμένα τον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, Γεν. Δ/ντη του «Kyllini Beach» και τον κ. Μιχάλη Μηναδάκη Γεν. Δ/ντή του «GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA RESORT». Η «επί θιν’αλός» υποδοχή που επιφύλαξαν στους περιπατητές και τα πλουσιοπάροχα κεράσματα καθώς διέσχιζαν τα αντίστοιχα τμήματα της παραλίας των δυο πολυτελών θέρετρων, ήταν από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, χάρις και στην φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό των ανωτέρω ξενοδοχειακών συγκροτημάτων.

Αντίστοιχα θερμή ήταν η υποδοχή της ομάδας των πεζοπόρων που προσέφερε ο Δήμος Πηνειού στον τερματισμό της διαδρομής στο Αρκούδι. Στο κέρασμα που δέχθηκαν στον τερματισμό τους οι πεζοπόροι, συμπεριλαμβάνονταν επιδόρπια και άλλα γαλακτοκομικά είδη, προϊόντα της Ολυμπιακής Γης της Ηλείας που προσέφερε δωρεάν η Βιομηχανία Γάλατος «ΗΛΕΙΑ ΦΑΡΜ». Μετά την παραλαβή των αναμνηστικών διπλωμάτων τους, οι πεζοπόροι επέστρεψαν στο Λιμάνι της Κυλλήνης όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους με τουριστικό λεωφορείο, χορηγία του Τουριστικού Γραφείου του κ. Κώστα Π. Ψυχογιού. Εκτός των μεμονωμένων συμμετοχών, στην πεζοπορία έλαβαν μέρος οι κάτωθι φορείς: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάστρου (Παλαιολόγος), το Δ.Δ. Κάστρου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου (Το Μυρτούντιο), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυλλήνης (Η Γλαρέτζα), ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Κάτω Παναγιάς, Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κυλλήνης, η ΕΣΕΠΑ Βαρθολομιού, η ΕΛΜΕ Ηλείας, ο Σύνδεσμος Λεχαινιτών Αθήνας, οι Φίλοι Συνδέσμου Αμαλιαδιωτών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Πυργίων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ολυμπίων Αθήνας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωριτών Κυλλήνης Αθηνών, ο Σύλλογος Γουμεριωτών Ηλείας «Η Αγία Παρασκευή», ο Σύλλογος Ανδραβιδιωτών Αθήνας και ο Σύνδεσμος Γαστουναίων Αθήνας. Στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια Πανελλήνια νυχτερινή πεζοπορία με πανσέληνο στο Μονοπάτι του Κένταυρου Φολόης.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24