Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΑΣΗ – Προετοιμασία για Παμπελοποννησιακή σύσκεψη

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΑΣΗ – Προετοιμασία για Παμπελοποννησιακή σύσκεψη
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Την Πέμπτη στο Εργατικό Κέντρο Πύργου

Στην διοργάνωση Παμπελοποννησιακής σύσκεψης προσανατολίζεται η διοίκηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηλείας. Το θέμα θα συζητηθεί μαζί με άλλα σημαντικά που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Πέμπτη στις 8,30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Πύργου.
Ανάμεσα σε άλλα τρέχοντα θέματα τρία είναι τα πιο σημαντικά που θα τεθούν επί τάπητος. Το πρώτο εξ αυτών είναι ο καταρροϊκός πυρετός τα προβλήματα που έχουν προκύψει και η συμμετοχή των Ηλείων στην Παμπελοποννησιακή σύσκεψη που θα γίνει στην Τρίπολη στις 21 Σεπτεμβρίου.
Όμως σε ρυθμό κινητοποιήσεων μπαίνουν σιγά – σιγά οι αγρότες καθώς προετοιμάζουν το έδαφος για μια παμπελοποννησιακή σύσκεψη που αφορά στα προβλήματα που υπάρχουν με την κορινθιακή σταφίδα και τα αμπελοοινικά. Η σύσκεψη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στον Πύργο στις 28 Σεπτεμβρίου. Τέλος η ακαρπία της ελιάς αλλά και η έξαρση του δάκου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βρίσκεται στο προσκήνιο γεγονός που προβληματίζει εξαιρετικά τους παραγωγούς. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο στην βόρεια, όσο και στη νότια Ηλεία, σε ελαιοπαραγωγικές περιοχές υπάρχει έντονο πρόβλημα.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος