Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν χθες οι επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμική Αεροπορίας , Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας. Στο μεταξύ πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την αεροπορική βάση προκειμένου να δει από κοντά τη στατική έκθεση τον εξοπλισμό και τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας μας.
Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε επίσημη δοξολογία στην οποία χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Ηλείας και Δωδώνης κ.κ. Γερμανός και Χρυσόστομος καθώς και ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος. Παρόντες ήταν οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, Γιώργος Κοντογιάννης και Ανδρέας Μαρίνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι δήμαρχοι Ανδραβίδας – Λεχαινών Ναμπίλ Μοράντ και Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, καθώς επίσης και άλλοι εκπρόσωποι δήμων του νομού. Τις στρατιωτικές αρχές μεταξύ άλλων εκπροσώπησαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Ηλείας και Διοικητής του ΚΕΑΤ Σμήναρχος Ιπτάμενος Θεόδωρος Λίγκρης, ο διοικητής της 117 ΠΜ Σμήναρχος – Ιπτάμενος Δημήτριος Τζουμερκιώτης, καθώς και επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας του νομού.
Μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας που έγινε στο χώρο της 339 Μοίρας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων της Πολεμικής Αεροπορίας, δίπλα στο διοικητήριο της μονάδας και κατάθεση στεφάνων.
Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις



















