Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Κορίτσι το πρώτο μωρό του 2015 στην Ηλεία (photos & video)

Κορίτσι το πρώτο μωρό του 2015 στην Ηλεία (photos & video)
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Γεννήθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο νοσοκομείο Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη
Το πρώτο μωρό του νέου χρόνου στην Ηλεία, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πύργου το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Η οικογένεια Χαλιλόπουλου από τον Πύργο, απέκτησε το πέμπτο παιδί της, την τρίτη κόρη της. Περίπου στις εννέα το πρωί ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου και γέμισε με χαρά την οικογένεια.

Πανευτυχής η μητέρα Μαρία Χαλιλοπούλου μίλησε στους δημοσιογράφους για το πέμπτο της παιδί, που κάπως βιάστηκε και ήρθε στον κόσμο την Πρωτοχρονιά. «Γέννησα την Πρωτοχρονιά στις εννέα το πρωί. Είναι το πρώτο μωρό του έτος στην Ηλεία. Θέλω να είναι χαρούμενο και τυχερό. Έχω άλλα τέσσερα παιδιά. Σε αυτή τη γέννα πήγαν όλα πολύ καλά. Ο γιατρός τον οποίο ευχαριστώ, με βοήθησε πάρα πολύ. Είδα διαφορά από τις προηγούμενες γέννες. Είχα λίγες φοβίες αλλά όλα πήγα καλά. Δεν περίμενα να γεννήσω την Πρωτοχρονιά. Με έπιασαν οι πόνοι αλλά δεν περίμενα πως είναι για τη γέννα. Όμως έσπασαν τα νερά και ήρθαμε στο μαιευτήριο. Ήθελε η κορούλα μου να βγει πρωτοχρονιάτικη». Η οικογένεια έχει ακόμα μια κόρη 11 ετών, ένα γιο 8 ετών και δίδυμα (αγόρι - κορίτσι) ενός έτους. Το πέμπτο παιδί ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας.

Πανευτυχής και ο μαιευτήρας του νοσοκομείου Σπύρος Δημητρακόπουλος που λόγω της ονομαστικής εορτής των άλλων συναδέλφων του, κάθε Πρωτοχρονιά, έχει το προνόμιο, να φέρνει στον κόσμο το πρώτο παιδί της χρονιάς στην Ηλεία. «Κάναμε καισαρική, γεννήθηκε ένα κοριτσάκι 2850 γραμμάρια ήταν το πέμπτο της οικογένειας και το πρώτο της χρονιάς στην Ηλεία. Όλα πήγαν καλά και εύχομαι ότι καλύτερο για όλους μας. Είναι ευτύχημα πως κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά να γεννάμε πρώτοι στο νομό υγιή παιδιά. Πάντως γιορτάζουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι την Πρωτοχρονιά και έτσι έχω εγώ υπηρεσία» εξήγησε.
Το κοριτσάκι πάντως στην πρώτη του επαφή με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς, έδειξε να έχει το στυλ ντίβας, μιας και σε κάθε φλας που άστραφτε ξεδίπλωνε το χαμόγελό της και αποδεχόταν τα φώτα της δημοσιότητας με ιδιαίτερη χαρά.

 

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24