Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κουρούτα

Π.Ε. Ηλείας: «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» στην Κουρούτα
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Μετά τις δυο επιτυχημένες δράσεις σε Πύργο και Αμαλιάδα, όπου οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και διαθέτοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, προσέφεραν αίμα για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, το «Πάμε Πλατεία… για αιμοδοσία» μεταφέρεται την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην Πλατεία της Κουρούτας.

Από τις 9.30 έως τις 13.30, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Π.Ε. Ηλείας που είναι κατάλληλα διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη προς διευκόλυνση του ιατρικού έργου και της διενέργειας των αιμοληψιών, θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες της περιοχής που επιθυμούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στην επίλυση του σοβαρού προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό και στην προώθηση του αιμοδοτικού κινήματος.

Το πρόγραμμα «Πάμε πλατεία… για αιμοδοσία» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Νίκου Κοροβέση, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ηλείας.

kouroyta plateia aimod 2

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας