Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων

Απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Μερική απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια γίνονται μόνο μέχρι την Αίγινα, μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες, τα νησιά ανατολικού και βορειανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Ανοιχτή είναι η πορθμειακή γραμμή Πέραμα- Σαλαμίνα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα γίνει το απογευματινό δρομολόγιο στις 5:30 του πλοίου «Θεολόγος» για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, ενώ από το Λαύριο δεν θα αναχωρήσουν πλοία.

Στο μεταξύ, η MINOAN LINES λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο της εταιρείας με το πλοίο CRUISE EUROPA στη γραμμή Πάτρα- Ηγουμενίτσα- Αγκόνα θα γίνει στις 19:30 το απόγευμα, αντί στις 17:00 από το λιμάνι της Πάτρας για Αγκόνα. Επίσης, το πλοίο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή του Ιονίου δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24
vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24