Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες

Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πολλοί μαθητές και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραίτητων σχολικών ειδών.

Για να στηρίξουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη ,οργανώνουμε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες.

Μία δράση που Διοργανώνει ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Δωρεά σχολικών ειδών: Μπορείτε να προσφέρετε σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια, κασετίνες, ντοσιέ, χαρτί Α4, και άλλα σχολικά είδη

Πού και πότε:

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου επί της 28ης Οκτωβρίου (εμπρός της Εθνικής Τράπεζας ) στις 10 Σεπτεμβρίου από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελο.

Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

sxolika aster 2

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24