Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Πύργος: 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στα κρατητήρια της Δ.Α. Ηλείας

Πύργος: 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στα κρατητήρια της Δ.Α. Ηλείας Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ILIALIVE.GR
Ένας κρατούμενος άφησε την τελευταία του πνοή στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος κρατούμενος με καταγωγή από την περιοχή της Αμαλιάδας, είχε μεταφερθεί τις προηγούμενες ημέρες από το Σοφρωνιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας προκειμένου να παραστεί σε δίκη για αδικήματα τα οποία κατηγορείτο.

Περίπου τα μεσάνυχτα, ο κρατούμενος, που αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας, ζήτησε να λάβει τα φάρμακά του. Λίγα λεπτά αργότερα στο κελί που βρισκόταν μαζί με άλλους δύο κρατούμενους, κατέρρευσε. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να κάνουν ΚΑΡΠΑ, μέχρι να έλθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε άμεσα.

Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκτιμάται πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά έχει διαταχθεί διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για να δοθεί και επίσημο πόρισμα.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος