Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Ηλεία: Χωρίς συμβάντα το ξεκίνημα του νέου χρόνου

Ηλεία: Χωρίς συμβάντα το ξεκίνημα του νέου χρόνου
Οι πρώτες ώρες του 2012, δεν έχουν φέρει κάτι συγκλονιστικό και όλα κυλούν με ηρεμία στο νομό Ηλείας. Και πραγματικά μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει όσο το δυνατόν λιγότερα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
περιστατικά και περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις. Στην Αστυνομία το πρώτο συμβάν που καταγγέλθηκε ήταν μια διάρρηξη οικίας στον Πύργο. Η καταγγελία έγινε περίπου στη μια μετά τα μεσάνυχτα, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν η διάρρηξη έγινε πριν ή μετά τις δώδεκα… Οπότε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός… Άλλωστε αυτό ήταν και το μοναδικό έως τώρα.

Στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού Ηλείας, οι Πυροσβέστες πέρασαν ένα ήσυχο Πρωτοχρονιάτικο βράδυ σε αντίθεση με άλλες χρονιές που είχε χρειαστεί να τρέξουν σε περιστατικά πυρκαγιάς σε σπίτια, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές. Σε Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά, Αρχαία Ολυμπία και Κρέστενα δεν χτύπησε το τηλέφωνο για κάποιο περιστατικό.

Ήσυχη ήταν η πρώτη νύχτα του χρόνου και στο ΕΚΑΒ. Το 166 δεν έχει δεχθεί καμία κλήση για κάποιο συμβάν και όλα κυλούν ομαλά.

Τέλος το πρώτο παιδί του 2012 στην Ηλεία δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Το περιμένουν όμως στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του νοσοκομείου Πύργου που εφημερεύει… Με το καλό λοιπόν με χαρά και με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά που ανέτειλε.

Και πάλι Χρόνια Πολλά σε όλους…

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας