Εν αναμονή των τοποθετήσεων των αστυνομικών διευθυντών απο της Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των κρίσεων και ολα δείχνουν πως ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας, Αριστείδης Ανδρικόπουλος θα συνεργαστεί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κώστα Δίπλα, εφόσον δεν υπάρξουν δραματικές μεταβολές.
Η σχέση τους είναι καλή απο την περίοδο που ο κ. Ανδρικόπουλος κρατούσε τα ηνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Ηλεία και ο κ. Δίπλας ήταν διοικητής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.
Ήταν μια περίοδος όπου εξιχνιάστηκαν δεκάδες υποθέσεις και ανάμεσά τους σοβαρά εγκλήματα στο νομό. Ο κ. Ανδρικόπουλος έδειξε τότε πως εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια τον διοικητή και το δυναμικό της Ααφάλειας που αναλάμβανε να εξιχνιάσει υποθέσεις σε όλο το νομό και με την ανάλογη επιτυχία.
Ο ίδιος τρόπος δουλειάς συνεχίστηκε και στην πορεία και συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.
Πλέον οι δύο αξιωματικοί ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούν και πάλι σε καλό κλίμα, γνωρίζοντας ο ένας τον τρόπο δουλειάς του άλλου.























