Επίκαιρα

Υπόθεση Μπάμπη Κούτσικου - Μεσολόγγι: Σε δίκη για ανθρωποκτονία παραπέμπεται ο κρεοπώλης - Τι λέει το βούλευμα

Υπόθεση Μπάμπη Κούτσικου - Μεσολόγγι: Σε δίκη για ανθρωποκτονία παραπέμπεται ο κρεοπώλης - Τι λέει το βούλευμα Φωτογραφία: EUROKINISSI
Εξελίξεις στην υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι που δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 εκδόθηκε βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον 51χρονο κρεοπώλη, κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μέχρι το τέλος Μαΐου αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία της δίκης, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κρεοπώλης, φίλος του Μπάμπη Κούτσικου, συνεχίζεται να αρνείται ότι σκότωσε τον 31χρονο.

Πηγή: Tempo24.news

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

tsoukalas popup