στα παιδιά, μερικές ακόμα εκδηλώσεις διοργανώνονται πριν δοθεί το ραντεβού για τα επόμενα Χριστούγεννα. Τα παιδιά από τα χρήματα που μάζεψαν απ’ τα κάλαντα θα αγοράσουν τρόφιμα και γλυκά που θα προσφέρουν στους φιλοξενούμενους του γηροκομείου στο Πελόπιο.
Όμως ο Αη Βασίλης, θα τους επιφυλάξει ακόμα μια έκπληξη. Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα μοιράσει τα δώρα στα παιδιά που έστειλαν γράμμα. Περίπου 150 παιδιά από το Σμίλα, την Αρχαία Ολυμπία, την Ηλεία αλλά και την Κεφαλονιά, θα πάρουν το δώρο τους.
Όπως πληροφορηθήκαμε πολλά από τα γράμματα είναι ιδιαιτέρως συγκινητικά με τα παιδιά σε αρκετές περιπτώσεις να μη ζητούν παιχνίδια, αλλά ρούχα ή άλλα χρηστικά αντικείμενα.



















