Τα ναρκωτικά κυκλοφορούσαν σε αφθονία και ποικιλία το βράδυ του Σαββάτου στην Ηλεία. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εντόπισαν σε τρεις περιπτώσεις αρκετά ναρκωτικά σε Πύργο, Αμαλιάδα και Κάμπο, διάφορα είδη ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, στην Εθνική Οδό Πύργου- Κυπαρισσίας, συνέλαβαν δυο άνδρες και μια γυναίκα. Στον έλεγχο που τους διενεργήθηκε, καθώς και σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,2 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,4 γραμμάρια (κρυσταλική μεθαμφεταμίνη), 2 ναρκωτικά χάπια, 12,05 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας και 1,8 γραμμάρια παραισθησιογόνα μανιτάρια.
Στην Αμαλιάδα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα. Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης, 0,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, 705 ευρώ, 1 πακέτο τσιγάρων και τμήματα από νάιλον συσκευασίες.
Τέλος συνελήφθη στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 1,7 γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.