Με λαμπρότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αμαλιάδα
Οι καιρικές συνθήκες έκαναν τη… χάρη για λίγη ώρα στην Αμαλιάδα και έτσι πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Αρχικά, τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δικηγόρος Ανδρέας Γκινάλας. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τις αρχές, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μετά την παρέλαση παρατέθηκε δεξίωση για τις αρχές και τους πολίτες στο φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου.
Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου τα χορευτικά του δήμου Ήλιδας και των συλλόγων «Μωριάς» και «Ρίζες» παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.
Μεταξύ άλλων, στις εκδηλώσεις εορτασμού παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη και Γιάννης Κουτσούκος, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιαννάκης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας.





















