Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Δυτική Αχαΐα: Έκτακτη συνάντηση δημάρχου και συντονιστικής επιτροπής για τον αποκλεισμό στον ΧΥΤΑ Φλόκα - Πιέσεις ασκεί η Πάτρα

Δυτική Αχαΐα: Έκτακτη συνάντηση δημάρχου και συντονιστικής επιτροπής για τον αποκλεισμό στον ΧΥΤΑ Φλόκα - Πιέσεις ασκεί η Πάτρα
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Συνάντηση στις 9 απόψε το βράδυ, θα έχουν με το δήμαρχο δυτικής Αχαΐας τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που αντιδρούν στη μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου στον ΧΥΤΑ Φλόκα.

Ο δήμαρχος κάλεσε στο γραφείο του εκτάκτως τη συντονιστική επιτροπή, εκπροσώπους κατοίκων και φορέων από τη δυτική Αχαΐα, οι οποίοι έχουν αποκλείσει στον ΧΥΤΑ από το πρωί της Τετάρτης 1 Απριλίου. Φαίνεται ότι η πίεση που ασκείται στη δημοτική αρχή είναι μεγάλη, καθώς παρά το γεγονός ότι τα απορριμματοφόρα της δυτικής Αχαΐας περνάνε και αδειάζουν τα σκουπίδια, ωστόσο τόσο του Πύργου, όσο και της Πάτρας (Παραλία, Μεσσάτιδα, Βραχνέικα) δεν έχουν πρόσβαση λόγω του αποκλεισμού. Όπως έγραψε το tempo24.gr από το πρωί, το "μπλόκο" σε αποριμματοφόρο της Πάτρας, σήμανε συναγερμό στον δήμο Πατρέων, στελέχη του οποίου φαίνεται να έχουν επικοινωνήσει με τον δήμαρχο, ζητώντας άμεσα διευθέτηση του θέματος.

Όπως λένε οι ίδιοι οι συγκεντρωμένοι, μέχρι να πάρει πίσω την απόφαση της μεταφοράς των σκουπιδιών του Πύργου στον ΧΥΤΑ Φλόκα, θα παραμείνουν έξω από τις εγκαταστάσεις σύλλογοι, κάτοικοι και φορείς της δυτικής Αχαΐας. Σήμερα το πρωί, οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν να περάσουν απορριμματοφόρα από τον δήμο της Πάτρας.

Για έκτη μέρα συνεχίζεται ο αποκλεισμός αλλά και το ξενύχτι … έξω από το ΧΥΤΑ. Μέλη της συντονιστικής επιτροπής, κάτοικοι και φορείς της περιοχής, αλλάζουν βάρδιες και δεν φεύγουν ούτε τις νυχτερινές ώρες από το σημείο.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24 300x300
vlaxantoni pop xmas24