Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

"Όλοι μαζί για το Γιαννάκη" στη Ζάκυνθο (photos)

"Όλοι μαζί για το Γιαννάκη" στη Ζάκυνθο (photos)
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Αυτός ο αγώνας ήταν διαφορετικός. Είχε παίκτες και στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Είχε νικητή όχι ενός απλού αθλητικού αγώνα, αλλά της ζωής. Έναν αγώνα με στόχο να βγει νικητής ο μικρός Γιαννάκης. Να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την ακοή του. Να τα καταφέρει να «δει» τον κόσμο μέσα από ήχους και να «μιλήσει» στην καρδιά μας και στην κοινωνική μας ευαισθησία.
Η «Dream Team» του Ιonian Channel διασταύρωσε τα ξίφη της με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΓΕΖ , η οποία δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να συνεισφέρει σε αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία. Το παιχνίδι έγινε στο κλειστό της Παναγούλας στην Ζάκυνθο, τη Μ. Τρίτη, όπου βρέθηκαν περίπου 50-60 φίλαθλοι, οι οποίοι στήριξαν αυτόν τον ευγενή σκοπό.
Στον αγώνα, ο οποίος είχε πολλές στιγμές γέλιου, ξεχώρισε φυσικά ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος με την βοήθεια του πατέρα του πέτυχε το σημαντικότερο καλάθι από όλα.
Η οικογένεια του παιδιού ευχαρίστησε από καρδιάς το Ιonian Channel για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία απέφερε ένα σεβαστό ποσό για να μπορέσει το παιδί να θεραπευτεί και να αποκαταστήσει πλήρως την ακοή του.
Από την πλευρά της και η γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ υποστήριξε αυτήν την προσπάθεια με τον προπονητή κ. Νέγκα να ευχαριστεί το μεγαλύτερο περιφερειακό κανάλι για την πρόσκληση να συμμετάσχει σε μια όμορφη πρωτοβουλία.
Η πρωτοβουλία για τον αγώνα εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του μεγάλου περιφερειακού καναλιού, IONIAN, που, μέσα από μια σειρά δράσεων εξακολουθεί να προσφέρει όπου μπορεί και όπως μπορεί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Dream Team του Ιonian Channel επικράτησε με 58-53 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον παλαίμαχο παίκτη και αρχηγό της ΑΓΕΖ Νίκο Κλάδη, ο οποίος είχε 29 πόντους με έξι τρίποντα και άψογη στατιστική. Από την γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΖ, η Κυπριώτη βοήθησε με 17 πόντους, με τις «ερυθρόλευκες» να κάνουν μια καλή προπόνηση πριν σταματήσουν για τις ημέρες του Πάσχα.
DREAM TEAM Ιonian Channel (Mούτσιος Β. – Λαδικός Α., Σιγούρος Μ.): Μίλεσης Δ. 2, Γιώργιζας Μ 4, Σεβαστιάδης Α. 4, Τράνακας Ν. 8, Μπινιώρης Δ., Μουζάκης Γ. 4, Φαραός Χ. 3, Κλάδης Ν. 26, Ξένος Γ., Μπακάμης Δ. 1, Κοπανάς Γ., ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 2.
ΑΓΕΖ (Νέγκας Σ.): Σιδηροκαστρίτη 5, Νικολοπούλου 9, Μαρούδα 6, Κυπριώτη 17, Ιωαννίδου 2, Μαλεβίτη 2, Αγαλιώτη, Γιάτρα 9, Γιάτρα Ρ., Καραγιαννίδη.

Πηγή: Ημέρα τση Ζάκυθος

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24