Κινητοποίηση της Αστυνομίας για πτώμα που βρέθηκε στις 20.15 το απόγευμα της Τετάρτης στην Ακτή Δυμαίων πίσω από τις εγκαταστάσεις Λαδόπουλου. Στην περιοχή σπεύδει και ιατροδικαστής, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, δεν αποκλείεται το πτώμα να ανήκει σε αλλοδαπό.
Νεότερη ενημέρωση 21:00
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.gr, το οποίο βρίσκεται στο σημείο και παρακολουθεί τις έρευνες, φαίνεται το πτώμα να ανήκει σε νεαρό αλλοδαπό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο νεαρός φέρεται να έχει κρεμαστεί, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Οι έρευνες συνεχίζονται όμως προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται και η εξέταση του ιατροδικαστή.
Νεότερη ενημέρωση:
Το πτώμα του νεαρού αλλοδαπού, φαίνεται να εντόπισαν μέσα στις παλιές εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου, δύο άλλοι αλοδαποί, οι οποίοι βγήκαν στην Ακτή Δυμαίων και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, σταμάτησαν ένα περιπολικό και τους είπαν ότι βρήκαν ένα πτώμα.





















