Κέντρο Μελέτης HomeWork
Κέντρο Μελέτης HomeWork
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου Φωτογραφία: EUROKINISSI
Νεότερες πληροφορίες φέρνει στη δημοσιότητα το tempo24 αναφορικά με το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (07.01.26) στη συμβολή των οδών Σωσιπάτρου και Κορίνθου, στην Πάτρα.

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η Ασφάλεια Πατρών λίγες ώρες μετά το συμβάν προχώρησε στη σύλληψη ενός 50χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με καταγγελία ενός 44χρονου Αλγερινού, στην Αστυνομία, ο συλληφθείς με έναν ακόμη Αλβανό και άγνωστους δράστες συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα στο σώμα και στο κεφάλι με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα χάνοντας στιγμιαία τις αισθήσεις του.

 

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε και κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πατρών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και των έτερων δραστών που εμπλέκονται στη συμπλοκή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Αλγερινό, ο Αλβανός που συνελήφθη τον χτύπησε με τα χέρια.

Πηγή: Tempo24.news

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα