Αρκετές “πληγές” άνοιξε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών στα ορεινά της επαρχίας Ολυμπίας, στους δήμους Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας Κρεστένων.
Περισσότερα προβλήματα έχει η περιοχή της Φιγαλείας και των γύρω χωριών, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν τις τελευταίες ημέρες. Εκτεταμένες λασποροές στο οδικό δίκτυο, πτώσεις βράχων, αλλά και σοβαρές ζημιές στο σκέπαστρο του ναού του Επικουρίου Απόλλωνα έχουν καταγραφεί αυτές τις ημέρες.
Στην περιοχή της Μίνθης, ένα σπίτι κατέρρευσε σε ένα τμήμα του. Το σπίτι είναι ακατοίκητο και οι υπηρεσίες του δήμου, σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν σε επικοινωνία και συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, προκειμένου να προχωρήσουν σε άρση της επικινδυνότητας.
Κατολισθήσεις προς Επικούριο Απόλλωνα
Στον δρόμο προς τον Επικούριο Απόλλωνα έχουν σημειωθεί αρκετές κατολισθήσεις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, που δημιούργησαν σημειακά προβλήματα, χωρίς όμως να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Όπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος, τα προβλήματα ξεκίνησαν με την πτώση ενός τοιχίου αντιστήριξης.
"Η πτώση Με την πτώση του τοιχίου έγινε τις ημέρες των χριστουγέννων και έπειτα σημειώθηκαν αρκετές κατολισθήσεις Η ανταπόκριση της Π.Ε. Ηλείας ήταν άμεση και τα μηχανήματα καθάρισαν τα σημεία, οπότε η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά, καθώς δεν υπάρχει πρόβλημα στο οδόστρωμα. Επιπλέον γίνονται εργασίες απομάκρυνσης των υδάτων προς αποφυγή νέων κατολισθήσεων".
Βράχοι έπεσαν στο δρόμο από την Ανδρίτσαινα στον Επικούριο.
Προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην περιοχή της Φιγαλείας.
Προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην περιοχή της Φιγαλείας.
Προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην περιοχή της Φιγαλείας.
Προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην περιοχή της Φιγαλείας.
Προβλήματα άφησε πίσω η κακοκαιρία στην περιοχή της Φιγαλείας.





























