Ολονύκτια ήταν η "μάχη" των πυροσβεστών για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά που ξέσπασε αργά χθες το βράδυ στην οινοποιιά Cavino στο Αίγιο. Αυτή την ώρα στο χώρο του εργοστασίου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις υπό τον φόβο αναζοπύρωσης.
Συγκεκριμένα βρίσκονται πέντε οχήματα με 10 άνδρες, τρία από την περιοχή του Αιγιού και δυο από την Ακράτα.
Η φωτιά τα μεσάνυχτα είχε υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, είχε προκαλέσει καταστροφές σε αποθήκες, σε χώρο όπου βρίσκονταν δύο δεξαμενές με ποσότητες αλκοόλης και σε παλέτες με κρασιά στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου.Από τις φλόγες ωστόσο γλύτωσαν οι μονάδες παραγωγής και εμφιάλωσης της εταιρείας και τα γραφεία, ενώ δεν κινδύνευσαν εργαζόμενοι χάρη στις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στον τόπο της πυρκαγιάς με τουλάχιστον 10 υδροφόρες της Πυροσβεστικής, δύο του Δήμου Αιγιάλειας και 30 άνδρες που ενισχύθηκαν και από δυνάμεις της ΕΜΑΚ Πατρών. Επίσης, οι πυροσβέστες απομάκρυναν και τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς σε δύο παρακείμενες κατοικίες.
Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος.



















