Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Διαφημιστείτε στο ilialive.gr
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Ζαχάρω με πρωτοβουλία των μαθητών του ΓΕ.Λ. Ζαχάρως

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Ζαχάρω με πρωτοβουλία των μαθητών του ΓΕ.Λ. Ζαχάρως Φωτογραφία: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 19 Απριλίου, από τις 09:00 έως τις 13:00, στον χώρο του ΚΗΦΗ Δήμου Ζαχάρως (δίπλα στο Κέντρο Υγείας).
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Ζαχάρως, του Κέντρου Κοινότητας, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του ΚΗΦΗ, καθώς και των Ποδηλατών Ζαχάρως.

Ο Δήμος Ζαχάρως στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προάγει την κοινωνική αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, ιδίως όταν αυτή προέρχεται από τη νέα γενιά. Η συμμετοχή των μαθητών αναδεικνύει την υπευθυνότητα και την κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει τη νεολαία του τόπου μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη ανεκτίμητης αξίας, καθώς συμβάλλει άμεσα στη διάσωση ανθρώπινων ζωών και στην ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε: «Στηρίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία των μαθητών του ΓΕ.Λ. Ζαχάρως, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική δράση και να συμβάλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας».

Καλούνται οι πολίτες της Ζαχάρως και της ευρύτερης περιοχής να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συμμετάσχουν ενεργά, προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο: τη ζωή.

Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή!

dt aimodosia zaxaro 2 afisa

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος
Κομιώτης Ιωάννης Γυναικολόγος