Ο άνδρας φέρεται να αφαίρεσε από εξεταστήριο ηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό, πριν γίνει αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Στη σύλληψη ενός άνδρα για κλοπή μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν ο κατηγορούμενος φέρεται να μπήκε σε εξεταστήριο του νοσηλευτικού ιδρύματος και να αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον χώρο πήρε μία συσκευή παρασκευής καφέ, μία ασύρματη τηλεφωνική συσκευή με τη βάση της, εξοπλισμό θέρμανσης, καθώς και διάφορα σκεύη.
Τον ακινητοποίησε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από τον υπεύθυνο ασφαλείας του νοσοκομείου, ο οποίος τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.
Τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους του χώρου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Πηγή: pelop.gr





























