Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας: Επιτόπιοι Έλεγχοι για το Φαινόμενο Δυσοσμίας στα Φρεάτια Όμβριων Υδάτων

ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας: Επιτόπιοι Έλεγχοι για το Φαινόμενο Δυσοσμίας στα Φρεάτια Όμβριων Υδάτων Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟ / ILIALIVE.GR
Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αρχαίας Ολυμπίας
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω του έντονου φαινομένου δυσοσμίας που παρατηρείται στα φρεάτια όμβριων υδάτων στην κοινότητα της Αρχαίας Ολυμπίας, τις επόμενες ημέρες κλιμάκιο της επιχείρησής μας θα πραγματοποιήσει επιτόπιους ελέγχους, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του φαινομένου.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι στις υδραυλικές εγκαταστάσεις αποχέτευσης κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται πλησίον των συγκεκριμένων φρεατίων, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας περί διάθεσης λυμάτων.
Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις ή ενέργειες που προκαλούν περιβαλλοντική επιβάρυνση, θα εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες από τη νομοθεσία κυρώσεις, καθώς και η διακοπή της παροχής ύδρευσης, σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΔΕΥΑ ΑΟ.

(Δελτίο Τύπου)

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24