Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Πάτρα: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της Φωτογραφία: FREEPIK
Η άτυχη γυναίκα, καλούσε σε βοήθεια, καθώς ο κακοποιητικός σύζυγός της, την ξυλοκοπούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κι εκείνη ούσα ανήμπορη να αντιδράσει φώναζε
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Μια γυναίκα έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα και για καλή της τύχη, οι γείτονές της άκουσαν τις κραυγές της, κάλεσαν την Αστυνομία και συνελήφθη ο δράστης σύζυγός της.

 

Η άτυχη γυναίκα, καλούσε σε βοήθεια, καθώς ο κακοποιητικός σύζυγός της, την ξυλοκοπούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κι εκείνη ούσα ανήμπορη να αντιδράσει φώναζε.

Η Αστυνομία έσπευσε άμεσα στο συμβάν, καθώς το σπίτι βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας, ωστόσο, ο άνδρας δεν άνοιγε την πόρτα. Τότε κλήθηκε εισαγγελέας και οι αστυνομικοί, με την άδειά του, μπήκαν στο σπίτι, αφού χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα και να απομακρύνουν και τα εμπόδια που είχε βάλει από πίσω για να τους αποτρέψει την είσοδο.

 

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Καλλιόδης Κωνσταντίνος Γυναικολόγος

Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος