Ένας 17χρονος και ο 52χρονος πατέρας του, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στην έξοδο της Πάτρας κάτω από τη γέφυρα της Περιμετρικής προς Ρίο, κοντά στο Τόφαλος, όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαιναν, έφυγε από την πορεία της και ανετράπη.
Η πρόσκρουση στο κιγκλίδωμα ήταν τόσο σφοδρή που ο 17χρονος “έφυγε” επί τόπου, ενώ ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Στο σημείο επικράτησε πανικός, η κυκλοφορία διεκόπη και με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο φορούσαν κράνος.
Oι περίοικοι κατήγγειλαν ότι ένα ακόμη τροχαίο έγινε στο σημείο, αφού εκεί εκτελούνται έργα εδώ και 10 χρόνια.
Πρόκειται για τον Διονύσιο Γκέκα (πατέρας) και τον Ηλία Κωνσταντίνο Γκέκα (γιος) Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος πατέρας καταγόταν από την περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας.
Πηγή: tempo24



























