Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Πάτρα: Η κάμερα από το κράνος του 52χρονου δεν έδωσε στοιχεία

Πάτρα: Η κάμερα από το κράνος του 52χρονου δεν έδωσε στοιχεία Φωτογραφία: tempo24.news
Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο με θύμα πατέρα και γιό
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Θολή παραμένει η εικόνα του τραγικού τροχαίου που έχει συγκλονίσει την Πάτρα από το μεσημέρι της Κυριακής.

Πατέρας και γιός έχασαν τη ζωή τους ενώ επέστρεφασν από βόλτα με την μηχανή τους. Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους κάμερα από το κράνος του οδηγού και θεωρούσαν πως θα ξεδιάλυνε τον τρόπο που η μεγάλου κυβισμού μηχανή έχασε τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό δυστύχημα άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους στην περιοχή αναζητώντας την κάμερα, καθώς είχαν πληροφορηθεί πως 52χρονος Διονύσης Γκέκας είχε ενσωματωμένη κάμερα πάνω στο κράνος του, που φορούσε πάντοτε.

Την έντόπισαν και αμέσως την μετάφεραν στα εργαστήρια για να εμφανίσουν το περιεχόμενό της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφοριές του tempo24 η καταγραφή της κάμερας έχει σταματήσει δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην έχουν ξεκάθαρη εικόνα του τι συνέβη. Ετσι αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς στο σημείο γίνονται έργα (εδώ και χρόνια) στήριξης της γέφυρας της Περιμετρικής και δεν υπάρχουν άλλες κάμερες στην περιοχή.

 

Πάντως το σημείο κάτω από την γέφυρα θεωρείται “καρμανιόλα”, καθώς έχουν καταγραφεί τουλάχιστον άλλα τρία τροχαία, όπως αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο tempo24. Μάλιστα όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα από το δυνατό ήχο που προκλήθηκεπετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι είχε συμβεί.

Θρήνος στη γειτονιά

Στο μεταξύ θρήνος επικρατεί στο Κοτρώνι , στην γειτονιά που έμενε πατέρας και γιός. Μάλιστα ο 52χρονος διατηρούσε επιχείρηση ανακύκλωσης δίπλα από το σπίτι του.

Θρήνος και στην Παναχαϊκή, καθώς ο 17χρονος Κωνσταντίνος ήταν παίκτης του μπάσκετ στην ισδοτρική ομάδα, αλλά και στο σχολείο του, το Πειραματικό Λύκειο , όπου φοιτούσε.

Κεριά στο σημείο της τραγωδίας

Δεκάδες πολίτες από την ώρα που πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός έσευδαν στο σημείο να αφήσουν λίγα λουλούδια και κεριά στην μνήμη του γιού και του πατέρα , που έφυγαν τόσο άδικα.

Πηγή: tempo24.news

 

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας