Πληθαίνουν οι καταγγελίες τα τελευταία 24ωρα στο tempo24.gr για έντονη παρουσία χρηστών ναρκωτικών ουσιών έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες μεγάλος αριθμός ναρκωμανών κυκλοφορούν στην ευρύτερη περιοχή του νοσηλευτικού ιδρύματος, εντός και εκτός του κτιρίου, ζητώντας από τους διερχόμενους ή τους επισκέπτες ασθενών να τους βοηθήσουν.
Σήμερα το πρωί, μάλιστα, χρήστες είχαν "περικυκλώσει" σχεδόν τη στάση του Αστικού Λεωφορείου που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο του Νοσοκομείου, (δίπλα από την Καντίνα), ζητώντας πιεστικά βοήθεια από τους πολίτες που περίμεναν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Όπως λένε στο tempo24.gr, άνθρωποι που επισκέπτονται συχνά το χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τα κρούσματα έχουν αυξηθεί. Γεγονός που έχει παρατηρηθεί - όπως έχει γράψει στο παρελθόν το tempo24.gr - και μέσα στο κέντρο της Πάτρας.



















