Τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στις 12:00, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου στο Ρίο.
Η ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης σηματοδοτεί την αναβάθμιση της κλινικής, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών.
Δωρεά από το Σωματείο «Καλλιπάτειρα»
Η ανακαίνιση της Ψυχιατρικής Κλινικής υλοποιήθηκε με δωρεά του Πανελλήνιου Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών του για την ενίσχυση δομών και υπηρεσιών με σημαντικό κοινωνικό έργο.
Στην τελετή των εγκαινίων έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι του Σωματείου, καθώς και μέλη της τοπικής κοινότητας.
Η παρέμβαση εντάσσεται στις προσπάθειες ενίσχυσης των υποδομών υγείας και αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, η κλινική περνά σε νέα φάση λειτουργίας, με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών και τη βελτίωση του περιβάλλοντος νοσηλείας.
Πηγή: pelop.gr


























