Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Επίκαιρα

Σάμη: Εδώ και τώρα να ανοίξει η γραμμή με τη Πάτρα!

Σάμη: Εδώ και τώρα να ανοίξει η γραμμή με τη Πάτρα!
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis

Η Σάμη και χθες το βράδυ δήλωσε τη πρόθεση της ότι δεν θα ανεχτεί άλλο την απομόνωση! Περισσότερα από τέσσερα χρόνια η πόλη είναι αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα, το λιμάνι της ρημάζει και η πόλη καταποντίζεται στην οικονομική μιζέρια.

Με αφορμή την αίτηση της εταιρίας IONIAN GROUP FERRIES για την άμεση δρομολόγηση της γραμμής και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν από ανταγωνίστριες εταιρίες, αντιδράσεις που όπως φαίνεται είχαν τέτοια σφοδρότητα που ο Υπουργός μιλάει ανοικτά για παρεμβάσεις, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη Σάμη.

Να αρχίσουμε από τους μεγάλους απόντες, πρωταγωνιστές της περιπέτειας αυτής : o αντιδήμαρχος Σάμης, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης. Ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης είχαν μια ευκαιρία χθες να μιλήσουν στους κατοίκους και να αποκαλύψουν το περιεχόμενο των επιστολών τους στον Υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα, αλλά δεν το έπραξαν.

Οι παρόντες και οι παρούσες:

Η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά Θόδωρος Φλωράτος, ο επικεφαλής της Παράταξης «Ενωμένη Τετράπολη» Βασίλης Ρουχωτάς, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης και Γρηγόρης Σταμούλης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δημητράτος με τον σύμβουλο της παράταξής του Μάκη Δεστούνη, ο επικεφαλής του ΦΙΚΟ Ηλίας Παρίσης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσιλιμιδός.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24