από το πρωί έχει ξεκινήσει ένας διαγωνισμός ψαρέματος στο λιμάνι, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάρκεια 12 ωρών, δηλαδή στις εννέα το βράδυ.
Όπως έχουν ανακοινώσει οι διοργανωτές, νικητές θα αναδειχθούν εκείνοι που θα ψαρέψουν τα περισσότερα κιλά αλιευμάτων, θα βραβευθεί σε ειδική κατηγορία αυτός που θα πιάσει το μεγαλύτερο ψάρι, καθώς και οι νεαρότεροι ψαράδες. Τα αλιεύματα θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στον Μητροπολίτη Ηλείας για να καταναλωθούν από τους φιλοξενούμενους των ιδρυμάτων της Μητρόπολης.
Το βράδυ θα ξεκινήσει η γιορτή της σαρδέλας, όπου θα προσφερθούν στους πολίτες δωρεάν ψητές σαρδέλες και κρασί, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουν προγραμματιστεί και άλλες στο Κατάκολο για τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη.

















