Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστου που με την απειλή όπλου λήστεψε ξενοδοχείο Αχάϊα Μπιτς στην Πάτρα. Να υπενθυμίσουμε ότι - όπως είχε γράψει το tempo24.gr - είναι η δεύτερη φορά που ληστές "χτυπούν" το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής των δραστών και άλλες ληστείες στην περιοχή.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα ο άγνωστος φορώντας ολόσωμη φόρμα και κουκούλα, για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, μπήκε σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στον Καστελόκαμπο της Πάτρας
και με την απειλή όπλου λήστεψε τον υπάλληλο του ξενοδοχείου παίρνοντας 300 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο της επιχείρησης.



















