Σοβαρό τροχαίο σημείωθηκε πριν από λίγο στην οδό Ρήγα Φεραίου στην Αμαλιάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρός τραυματισμός και έχει επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Νεότερη ενημέρωση
Το τροχαίο έγινε στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεωργίου Παπανδρέου. Ο 26χρονος οδηγός μοτοσικλέτας εκινείτο επί τις Γ. Παπανδρέου, όταν ο 20χρνος οδηγός από τη Ρουμανία ενός Fiat Punto που εκινείτο στη Ρήγα Φεραίου συγκρούστηκε μαζί του. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας χτύπησε πάνω στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και εκτινάχτηκε προς το πεζοδρόμιο, χτύπησε και έσπασε την τζαμαρία καταστήματος και έπεσε βαριά τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο. Το Fiat Punto συνέχισε την ξέφρενη πορεία του και συγκρούστηκε επί της Ρήγα Φεραίου με άλλο αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο, ενώ η μοτοσικλέτα σύρθηκε περίπου 30 μέτρα μακρύτερα από το σημείο της σύγκρουσης. Ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου σοκαρισμένος παρέμεινε για ώρα μέσα στο αυτοκίνητό του μη μπορώντας να αντιληφθεί όσα είχαν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια του στιγμές νωρίτερα.
Με ασθενοφόρο που έφτασε με καθυστέρηση στο σημείο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη καθώς ως πολυτραυματίας είχε πολλά χτυπήματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι γιατροί και άμεσα.






















