Αυτό που φοβόντουσαν οι συγγενείς του 54χρονου Κωνσταντίνου Σκουρλάκη, από την Άβυθο Αιγιάλειας, αυτό συνέβη.
Ο 54χρονος βρέθηκε τελικά απαγχονισμένος μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι του, στον ακάλυπτο ακατοίκητης οικίας.
Είχε εξαφανιστεί την περασμένη Δευτέρα, αφήνοντας ένα σημείωμα που έλεγε ότι αγαπά την οικογένειά του, σε μορφή αποχαιρετισμού.
Δυστυχώς παρά το Silver Alert και την κινητοποίηση της αστυνομίας, ο 54χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.
Τον εντόπισαν τα μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις 12 το μεσημέρι έπειτα από αίτημα της οικογένειάς του.
Στις έρευνες συμμετείχαν 12 Εθελοντές Σαμαρείτες και Διασώστες, με την υποστήριξη ενός οχήματος μεταφοράς προσωπικού και όλου του απαραίτητου εξοπλισμού. Το κλιμάκιο των Εθελοντών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών, μετέβη στην περιοχή περί ώρα 14:00 και μετά από εκτενή ενημέρωση από την οικογένεια του αγνοουμένου ξεκίνησε επισταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Αβύθου.
Περί ώρα 15:10 ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών εντόπισε τη σωρό του αγνοουμένου στην πίσω αυλή παραλιακής εξοχικής κατοικίας στην Άβυθο, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την οικία του. Εν συνεχεία και όπως προβλέπεται η επικεφαλής του κλιμακίου των Εθελοντών και Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για τις περαιτέρω ενέργειες.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.





















