Εκεί θα έχουν την ευκαιρία τα μέλη και οι φίλοι των 32 εθελοντικών συλλόγων και οργανώσεων,από όλο το Νομό, που απαρτίζουν το Δίκτυο αυτό, να ανταλλάξουν απόψεις και να περάσουν μια όμορφη βραδιά που εξασφαλίζει η γνωστή ορχήστρα του καταστήματος.
Ήδη στα μέλη του Δ Σ του Δικτύου αυτού, που έχουν και την επιμέλεια της εκδήλωσης δέχονται τις δηλώσεις συμμετοχής από με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι αυτή την πρωτοβουλία, από τα μέλη των συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε όλα τα σημεία της Ηλείας και δηλώνουν τη συμμετοχή τους.
Στην οργανωτική επιτροπή είναι η συντονίστρια κα Διατσέντα Φανού-Φουσκαρίνη, Ανδρ. Γιατράς , Κωστας Παπαδόπουλος και Κώστας Τριανταφυλόπουλος οπου θα πρέπει να απευθύνονται τα μέλη και φίλοι των Οργανώσεων και συλλόγων του Νομού.
Η κοινωνία των πολιτών,όπως είναι γνωστό, είναι ο άλλος ρυθμιστικός πόλος ανάμεσα στην οικονομία και την αγορά που επιδρά θετικά στην παγκόσμια διακυβέρνηση.Ειναι μιά νέα δύναμη συναίνεσης και ευημερίας,που είναι η απαίτηση των καιρών μεω την γνήσια εθελοντική δράση, επιβάλλοντας πολιτικές για το περιβάλλον, για την αντιμετώπιση της απασχόλησης και καταπολέμηση της φτώχειας μέσα από τη συμμετοχική οικολογία και την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία,.




















