Νεότερη ενημέρωση:
Τρία άτομα εγλωβίστηκαν σε ασανσέρ πολυκατοικίας στη οδό Τριών Ναυάρχων. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία και επενέβη.
Σημειώνουμε πως η πυροσβεστική έχει δεχθεί περί τις 10 κλήσεις για απάντληση υδάτων στο κέντρο της Πάτρας, λόγω βουλωμένων φρεατίων.
Νεότερη ενημέρωση:
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Πάτρας. Πρόβλημα στη κυκλοφορία επί της οδού Βότση λόγω διακοπής ρεύματος.
Καθίζηση οδοστρώματος στην οδό Γαληνού, πίσω από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.
Νεότερη ενημέρωση:
Έντονα προβλήματα προκάλεσε η σημερινή καταιγίδα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, αφού δρόμοι πλημμύρισαν ξανά και μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ ήδη γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου.
Πρόβληματα επίσης εντοπίζονται στη συμβολή των οδών Βότση και Όθωνος Αμαλίας.
Μέχρι στιγμής η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δεχθεί κλήσεις.
Πρώτη ενημέρωση:
Έντονη βροχόπτωση από νωρίς το απόγευμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και απότομη αλλαγή του καιρού.
Το φθινόπωρο αρχίζει να κάνει αισθητή την εμφάνισή του, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση τις επόμενες ημέρες, προμηνύοντας έναν βαρύ χειμώνα, όπως επιβεβαιώνουν και οι μετεωρολόγοι.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
• Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές που από τις μεσημβρινές ώρες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στέρεα και πιθανόν τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και μετά το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


















