Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου η συλλογή ειδών σε Πύργο, Αμαλιάδα, Ολυμπία και Ζαχάρω
Η καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που έχει ξεκινήσει η ΕΛΜΕ Ηλείας συνεχίζεται μέχρι και τις 13 Νοέμβρη. Με ανακοίνωση της, ενημερώνει εκπαιδευτικούς και πολίτες του Νομού ότι μπορούν να προσφέρουν διάφορα είδη για τους πρόσφυγες όπως:
- Φαγητό σε κονσέρβες , μπισκότα, κρουασάν, παιδικές τροφές σε βαζάκι, βρεφικό και παιδικό γάλα σε σκόνη (κατά προτίμηση).
- Βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, βρεφική πούδρα/ταλκ, βρεφική κρέμα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια.
- Παιδικά παιχνίδια, μπάλες, βιβλία ζωγραφικής, μαρκαδόρους.
- Υπνόσακους, τσάντες πλάτης, κλινοσκεπάσματα, σκηνές.
- Παπούτσια, εσώρουχα (κυρίως παιδικά), ρούχα (παιδικά, γυναικεία, αντρικά, καθαρά. )
Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται στο Λαϊκό Φροντιστήριο ( 4Ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ Ρήγα Φεραίου) ώρες 16:00-21:00 (τηλέφωνο 6937066114 Α. Βαγγελάτου). Προς διευκόλυνση για την περιοχή της Αμαλιάδας μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6977431978 (Γ. Γιαννόπουλος), ενώ για την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως στο 6972315655 (Α. Λιάγκουρα). Καταληκτική ημερομηνία συλλογής την 13η Νοεμβρίου.

















