Η «1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Γαστρεντερολογίας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου AMALIAS στην
Κουρούτα.
Η ημερίδα έχει δωρεάν συμμετοχή για το κοινό, είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ. και τον Σ.Φ.Ε.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Μάλιστα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την προσεχή Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πύργου.
Επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο Δρ. Παναγιώτης Γκινόπουλος που θα αναπτύξει το θέμα «Η αιμορραγία ως πρώτο σύμπτωμα στους καρκίνους».
Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί και στην πρωινή συνεδρία θα μιλήσουν: Μ. Καλαπόδη «Αντιμετώπιση της αιμορραγίας στα ΤΕΠ», Ν. Χαροκόπος «Αιμόπτυση», Β. Τσιτσής «Αιμορραγίες στην Μαιευτική και Γυναικολογία», Ε. Σπινθουράκη «Ρινορραγίες».
Στην απογευματινή συνεδρία θα μιλήσουν: Π. Απαλίδης «Αιματουρία», Γ. Θεοχάρης «Αιμορραγίες ανωτέρου πεπτικού και θεραπευτική αντιμετώπιση», Β. Θεόπιστος «Αιμορραγίες κατωτέρου πεπτικού», Ε. Παπαγεωργίου «Χειρουργική ανωτέρου πεπτικού» και Α. Μάζης «Χειρουργική κατωτέρου πεπτικού».
Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις




















