Με μεγαλοπρέπεια και κάθε θρησκευτική επισημότητα γιορτάζει σήμερα η πόλη της Αμαλιάδας τη μνήμη του Πολιούχου της Αγίου Αθανασίου.
Από τις 7:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. θα τελεστεί η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η λιτανεία είναι από τις οδούς: Δαλιάνη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Δεληγιάννη- Αρχαίας Ήλιδος – Φιλικής Εταιρείας – Καποδιστρίου και κατάληξη στον Ιερό Ναό.
Στις 12:15 μ.μ. θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλλας, υπέρ αναπαύσεως του Μακαριστού Μητροπολίτου Ηλείας κυρού Αθανασίου.
Στις θρησκευτικές Ακολουθίες, υπό του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Γερμανού θα συμμετάσχουν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Μεσαορίας Κύπρου κ.κ. Γρηγόριος και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος.
Μετά τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου.
Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

















