Δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων έκανε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος.
«Με την ευκαιρία της σημερινής ανακοίνωσης της επίσημων αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2016, θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας της Ηλείας που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές των Ανώτατων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο δρόμο προς την απόκτηση της εξειδικευμένης γνώσης που οδηγεί σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης και συνολικής προόδου.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που έπαιξαν καθένας τον δικό του καθοριστικό ρόλο, ώστε να συντελεστεί η τελική επιτυχία των μαθητών μας με την είσοδό τους στις σχολές της επιλογής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Παράλληλα θέλω να υπενθυμίσω, σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές που τους ενδιέφεραν, πως η μη επίτευξη αυτού του στόχου δεν λογίζεται για αποτυχία, παρά είναι μία χρήσιμη εμπειρία, απ’ αυτές που η ζωή είναι γεμάτη και που η αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του καθενός.
Εύχομαι κάθε καλό σε όλους, τόσο για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, όσο και για τη συνέχιση του συναρπαστικού ταξιδιού της ζωής».




















