Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Βάρδα: Συνελήφθησαν δυο Έλληνες για ληστεία σε βάρος Μπαγκλαντέζων

Βάρδα: Συνελήφθησαν δυο Έλληνες για ληστεία σε βάρος Μπαγκλαντέζων
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Οι δράστες επιτέθηκαν με αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο σε δυο υπηκόους Μπαγκλαντές και τους αφαίρεσαν 300 ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (06-09-2016) στην Βάρδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 28 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Για τη ίδια υπόθεση, συνελήφθηκαν και δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 36 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη παραμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ, στην περιοχή Καρβουναίικα Βάρδας, οι δυο ημεδαποί, φορώντας κουκούλες, που κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο στον 36χρονο και στον 24χρονο αλλοδαπό, τη στιγμή που οι τελευταίοι επέστρεφαν πεζοί στην οικία τους και αφού τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, δέκα ομοεθνείς των δυο αλλοδαπών, άκουσαν τις φωνές τους, προσέγγισαν τον τόπο του περιστατικού κρατώντας ξύλα και μια αξίνα και επιτέθηκαν όλοι μαζί στους δράστες της ληστείας, με αποτέλεσμα την πρόκληση σωματικών βλαβών στον 23χρονο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον 23χρονο ημεδαπό και τους δυο αλλοδαπούς, ενώ στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών εντοπίστηκε και ο 28χρονος, σήμερα το πρωί στην οικία του και συνελήφθη.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των αλλοδαπών προέκυψε ότι, διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ κατασχέθηκαν ως πειστήρια μια κουκούλα τύπου «full face», ένα κομμάτι ξύλο ελιάς, ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, μια σανίδα με πρόκες και μια αξίνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος