Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου
Επίκαιρα

Δεν θα κόβουν το ρεύμα στους πληγέντες της Ηλείας

Δεν θα κόβουν το ρεύμα στους πληγέντες της Ηλείας
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Γεωργικά Μηχανήματα ΣΚΟΥΤΑΣ - STIHL
Ελαιοτριβείο Χροναράκη - Τυποποίηση Ελαιολάδου

Η ΔΕΗ δεν θα προχωρά σε διακοπές στα νοικοκυριά των 4 δήμων της Ηλείας που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ευνοϊκή μεταχείριση θα έχουν από την ΔΕΗ οι κάτοικοι των δήμων της Ηλείας που έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεν θα ζουν για το επόμενο διάστημα με το φόβο διακοπής της ηλεκτροδότησης στα σπίτια τους λόγω οφειλών.
Όπως ενημερώθηκε η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου- Σαλτάρη από αρμόδιο Υπηρεσιακό στέλεχος της ΔΕΗ, μόλις λάβει επίσημα η εταιρεία από τις δημοτικές αρχές των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Πηνειού τις αποφάσεις για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτόματα θα σταματήσει οποιαδήποτε διαδικασία διακοπής ηλεκτροδότησης για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης που βρίσκεται από προηγούμενο χρονικό διάστημα σε κήρυξη έκτακτης ανάγκης ισχύει η μη διακοπή ηλεκτροδότησης μέχρι 23 Ιανουαρίου του 2017.​ Επομένως, η αμέσως επόμενη κίνηση, είναι να αναλάβουν οι συγκεκριμένοι δήμοι να ενημερώσουν την ΔΕΗ ότι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Το Μαγειρείο της Σόνιας
Το Μαγειρείο της Σόνιας
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος
Κωτσάκη Νικολία Παιδίατρος